Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Всъщност вече нищо не очаквам. Тези които разбират или са в сервиз и не дават безплатни консултации, или не им се занимава. Така или иначе много рядко влизам тук, но вече и за толкова няма смисъл.
    Аз също бих карал поне още 1 година без да пипам нищо, след което ще сменя САМО ангренажния ремък.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Тези, които са в сервиз никога няма да ти кажат "не сменяй" -много ясно. Първо, с този съвет поемат една излишна "отговорност" и второ, кой бяга от едно обслужване. Отговорността си е изцяло твоя.
      На твое място бих го карал още 1г без никакви притеснения, но махни пистовия ремък и виж дали сутрин ще запали без скрибуцания Ако пак скрибуца сменяй.
      Тя сутрин студена не скрибуца. Прави го само след дълъг път, ако съм я спрял и запалил пак. Иначе в сервиза в който я карам ми казаха да не я пипам, явно не навсякъде искат да ти вземат парите на всяка цена. Ама нали ако стане нещо пак там ще ида... Иначе до зимата ми се събира да сменям преден лагер и два предни амортисьора, трябва да си взема нови зимни гуми, отделно другия месец масла и филтри, скоро сложих чисто нов ГИ, дадох стотина лева за изправяне на джанти и имам елементи за боя. Обслужването ще е поне още 400лв. На фона на малкото километри които минавам на година, започвам да се чувствам леко преебан. До сега беше сравнително безпроблемна, но с моето вандалско каране по нашите отвратителни пътища и разказах играта. А и компромиси по колата не търпя, което за 15г кошница е ресурс. Изповядах се .
      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 19:43.

Comment

• Общо взето всеки който кара кола в българия и се опитва да я поддържа е преебан, така че не си само ти
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Днес спряха да ми се вдигат предните стъкла,оказа се окислена букса на зелената кутийка зад ИЦС-а и следи от стар теч(миналото лято сменявах и радиаторчето на парното) след почистване и обилно къпане с контактен спрей отново се радвам на работещи предни стъкла.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            0 258 006 190
            Колега, мерси! Обаче да питам защо излиза и този номер ?

0 258 006 189
            Алфа...всичко друго е компромис!
            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Снощи се прибрах късно и ме домързя да прибирам колата в гаража,та днес сутринта се качвам в колата както винаги,паля и тръгвам,след 1мин.колата мина на газ и изненада,май не работи на 6-цилиндъра,спрях и я прехвърлих на бензин,там проблем няма,после пак на газ и отново прекъсва,викам чакай да вдигна капака и какво да видя кабелите на газовите дюзи бяха нагризани най вероятно от плъх,като на едната дюза бяха прекъснати,а на 2-3 беше нагризана само изолацията.Всичко вече е оправено и наредих едни локумчета отрова за плъхове в двигателния отсек,но силно се надявам това гадно животно както е дошло изневиделица,така и да се е махнало от моята кола.

Comment

• При такива набези съм чувал че връзват сапун в двигателният отсек и при желание на мишка или плъх да гризе те отивали при сапуна и така се избягвали проблеми от прегризани инсталации и маркучи
                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Това за първи път го чувам,но знам ли къде ще му се прииска та този плъх да се разходи из ДВГ-то та там да му сложа и един сапун?Да се надяваме че се е махнал,а ако не е дано отровата да му разкаже играта.

Comment

• Дайте, моля, едно шаси на 136 к.с. дизел, да проверя дали в епера определя еднозначно модела на скоростите. Благодаря. Че си мисля да забождам една такава кутия на Ланча-та.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• ZAR93600000020966 ето на моят кораб
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Благодаря! За жалост се свежда до 2 варианта - с 16/57 или 17/54 диференциали. Поне не е с най-бавните де.
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• колеги може ли да се гледат клипове или филми през навигацията-нещо отделно ли се свързва кажете ако някой е запознат благодаря!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от gatev_88 Покажи съобщение
                            колеги може ли да се гледат клипове или филми през навигацията-нещо отделно ли се свързва кажете ако някой е запознат благодаря!!!!
                            има цяла тема.
                            отгоре в полезни връзки пак има линк към нея.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Не мога да сменям песните от бутоните на волана имам в предвид стрелките обаче те са активни за другите менюта. Предположения,

Поздрави
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Сега разгледах темата " полезни връзки " и конкретно проблема с лепкавото табло.Навремето имах подобен проблем с темпрата и го разреших само с лакочистител без боя. Обаче сега проблема не ми е таблото, а покритието на капака на жабката, този с предпазителите и модулите и централната конзола - тази, която отива назад. Всички са бели и се чудя, ако махна покритието, което пада и само с мокри кърпички и го пръсна със спрей дали ще се получи добре или ще стои гадно и изкуствено. Та питам някой ако е правил това да сподели...Мерси предварително!
                                Алфа...всичко друго е компромис!
                                http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                                Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                                Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Working...
                                X